U heeft besloten, u wilt een nieuwe computer kopen.

Nieuwe computer kopen? U heeft er lang over nagedacht, erover gepraat met familie of vrienden en u heeft nu het punt bereikt waarop u een nieuwe computer kopen wilt? Niet gek. De aanschafprijs voor een nieuwe computer is steeds lager en daar komt nog bij dat een gemiddeld huishouden een pc niet meer weg te denken is. Een 2e hands is dan in sommige gevallen nog wel een optie, maar de huidige software eisen beperken je dan toch weer in de keuze. Een nieuwe computer kopen is vanwege deze twee redenen dan ook de meest aantrekkelijke optie.

 

Een nieuwe computer.

Onze aanbeveling heeft u wanneer u ervoor gekozen heeft om toch een nieuwe computer te gaan kopen. De levensduur van computers lijkt de laatste tijd toch wat korter te worden. Wij gaan er vanuit dat u bij een nieuwe aanschaf er toch ook zo lang mogelijk mee wilt doen. Een 2e hands computer blijft moeilijk inschatten waarom de ander hem weg doet. Deze reden en meegerekend hoe lang het systeem al gedraait heeft, valt gewoon niet te vertellen of u er nog lang mee gaat doen. Een nieuwe computer kopen is in onze ogen wel de beter keus. U heeft koopt de nieuwste ontwikkeling of software en hardware gebied juist dat laatste bereidt u ook weer voor op nieuwe ontwikkelingen. Daarbij leveren de meeste leveranciers minimaal 2 jaar garantie op een nieuwe computer.

Een computer kopen in de winkel of op internet?

U staat op het waar u een nieuwe computer kopen gaat. U leest dit artikel en u bent er alleen nog niet uit waar u uw nieuwe computer kopen gaat. Er staan u nu een keuze te maken. Gaat u naar een winkel of gaat u via internet kopen. De winkel heeft als voordeel dat er vaak “gespecialiseerd” personeel rond loopt die u goed kan informeren welke pc het beste bij u past. Een winkel is in de meeste gevallen wel iets duurder dan een webwinkel. Ik zeg in de meeste gevallen, want als u goed zoekt zult u ongetwijfeld winkels vinden die nieuwe computer verkopen voor de zelfde prijs als de concurrent via internet. Een internet winkel is dan in veel gevallen goedkoper. Lekker makkelijk vanuit de luie stoel een nieuwe computer kopen. Enige nadeel is dat u ook zelf via internet onderzoek zult moeten doen welke pc het beste bij u past. En dat is precies het punt waar u ons via computernoobs.nl kunt raadplegen. U legt ons uw wensen en eisen voor, en wij gaan voor u opzoek naar een nieuwe computer.

Wat kan computernoobs voor u betekenen wanneer u een nieuw computer kopen wilt?

U kunt ons raadplegen via de website. Probeerd u zoveel mogelijk details te geven over wat u wilt doen met uw nieuwe computer, wat uw plannen zijn en geeft u ons vooral ook op wat u ongeveer kwijt wilt zijn voor een nieuw computer. Heeft u voorkeuren voor een bepaald merk of wilt u specifieke onderdelen erin. Heeft u zelf al onderzoek gedaan. Hoe meer informatie u ons verstrekt hoe beter wij u een nieuwe computer kunnen aanmeten. Wanneer u een nieuwe computer kopen gaat, bezoek onze website en navigeer bovenin ons menu naar aanschaf advies. Hier kunnen wij u verder helpen met uw aankoop.

 

 • Enkele computer merken

  Acer
  Asus
  Dell
  Fujitsu-siemens
  Hewlet Packard
  Lenovo